1/1

O C C A S I O N S

Alle occasions zijn compleet afgemonteerd en bedrijfsklaar, prijzen zijn exclusief verzendkosten

RUIM AANBOD GEBRUIKTE TUINMACHINES

Naast nieuwe tuinmachines heeft Toon Tuinmachines een ruim aanbod in gebruikte tuinmachines in diverse prijsklassen. Hierbij kunt u denken aan demo-modellen, meerder jarige of andere scherp geprijsde tweedehands machines. Deze zijn door ons grondig nagekeken en indien nodig gerepareerd. Bent u op zoek naar iets, maar staat dit er niet bij op de website? Neem dan contact met ons op telefoonnummer: 0485-312325 of 06 510 264 87 wij helpen u graag! De voorraad wisselt dagelijks.

 

ADVIES OP MAAT

Bent u op zoek naar een tweedehands tuinmachine voor zakelijk- of particulier gebruik? En bent u specifiek op zoek naar een bepaald type machine of wilt u graag advies over welk type machine geschikt is voor uw tuin en aansluit bij u wensen. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek. Toon Tuinmachines beschikt over een ruim aanbod aan gebruikte mini-tractoren, frontmaaiers, zero-turn zitmaaiers, motormaaiers, veegmachines en aragraten. Daarnaast hebben we een groot netwerk waardoor we voor u een passend tuinmachine kunnen vinden.

 

GARANTIE GEBRUIKTE TUINMACHINES

Standaard geven wij 1 maand garantie op ingeruilde en gebruikte tuinmachines. Alle tuinmachines worden door ons uitgebreid nagekeken en gebruiksklaar gemaakt, in overleg kunnen wij deze ook bij u thuisbezorgen.

 

ONDERDELEN TUINMACHINES

De werkplaats van Toon Tuinmachines beschikt over een groot aanbod aan onderdelen voor diverse tuinmachines. Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel of wilt u graag advies. Neem dan contact met ons, wij helpen u graag.  Wilt u uw tuinmachines laten repareren dan kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

 

UW TWEEDEHANDS TUINMACHINE INLEVEREN

Naast het kopen van gebruikte tuinmachines is het mogelijk om uw gebruikte tuinmachine in te leveren. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte tuinmachine.