top of page

O C C A S I O N S

RUIM AANBOD GEBRUIKTE TUINMACHINES

Naast nieuwe tuinmachines heeft Toon Tuinmachines een ruim aanbod in gebruikte tuinmachines in diverse prijsklassen. Hierbij kunt u denken aan demo-modellen, meerder jarige of andere scherp geprijsde tweedehands machines. Deze zijn door ons grondig nagekeken en indien nodig gerepareerd. Bent u op zoek naar iets, maar staat dit er niet bij op de website? Neem dan contact met ons op telefoonnummer: 06 510 264 87 wij helpen u graag! De voorraad wisselt dagelijks.

 

ADVIES OP MAAT

Bent u op zoek naar een tweedehands tuinmachine voor zakelijk- of particulier gebruik? En bent u specifiek op zoek naar een bepaald type machine of wilt u graag advies over welk type machine geschikt is voor uw tuin en aansluit bij u wensen. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek. Toon Tuinmachines beschikt over een ruim aanbod aan gebruikte mini-tractoren, frontmaaiers, zero-turn zitmaaiers, motormaaiers, veegmachines en aragraten. Daarnaast hebben we een groot netwerk waardoor we voor u een passend tuinmachine kunnen vinden.

 

GARANTIE GEBRUIKTE TUINMACHINES

Standaard geven wij 1 maand garantie op ingeruilde en gebruikte tuinmachines. Alle tuinmachines worden door ons uitgebreid nagekeken en gebruiksklaar gemaakt, in overleg kunnen wij deze ook bij u thuisbezorgen.

 

ONDERDELEN TUINMACHINES

De werkplaats van Toon Tuinmachines beschikt over een groot aanbod aan onderdelen voor diverse tuinmachines. Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel of wilt u graag advies. Neem dan contact met ons, wij helpen u graag.  Wilt u uw tuinmachines laten repareren dan kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

 

UW TWEEDEHANDS TUINMACHINE INLEVEREN

Naast het kopen van gebruikte tuinmachines is het mogelijk om uw gebruikte tuinmachine in te leveren. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte tuinmachine.

bottom of page